Σάββατο, 30 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Σοκαρίστηκαν από τις δημοσκοπήσεις στο Μαξίμου και σταματούν τη στήριξη στον (κρυφο)Δεξιό Ανδρουλάκη – Τι δείχνουν τα γκάλοπ

  Κατάλαβαν την γκάφα μετά τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.

  Διαβάστε στη συνέχεια τη αποκαλύπτει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

  Η πληροφορία που σας είχα μεταδώσει πριν από ημέρες, επιβεβαιώθηκε πλήρως. Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου σταμάτα κάθε στήριξη και προβολή του Νίκου Ανδρουλάκη, γεγονός φυσικά που θα έχει αντίκτυπο και στα μέχρι πρότινος διθυραμβικά πρωτοσέλιδα για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

  Οι ενστάσεις που είχε εκφράσει στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχαν εντέλει απόλυτη βάση: Η προώθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από τα ίδια ΜΜΕ που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα είχε αντίκτυπο στην εκλογική δύναμη του κυβερνώντος κόμματος, χωρίς να προκαλεί αντίστοιχη φθορά στον ΣυΡιζΑ.

  Η άποψη όμως που είχε επικρατήσει στο Μαξίμου και είχε υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, ήταν η προβολή με κάθε τρόπο του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με μεθοδολογία που παρέπεμπε στην προώθηση του Σταύρου Θεοδωράκη το 2014, όταν και για αυτόν είχαν δημοσιευθεί γκάλοπ που του έδιναν διψήφια ποσοστά. Με αυτόν τον τρόπο το Μαξίμου πίστευε ότι αφενός θα επέφερε χτύπημα στον ΣυΡιζΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα αποσπώντας του ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς, αφετέρου θα ενδυνάμωνε τον «εν αναμονή κυβερνητικό εταίρο» αφού αυτοδυναμία δεν πρόκειται να υπάρξει ακόμα και μετά από επαναληπτικές εκλογές.

  Η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική και δικαίωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου που αντιδρούσε στην συγκεκριμένη μεθοδολογία. Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι για κάθε ψήφο που ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαιρνε από τον ΣυΡιζΑ, στερούσε τρεις από τη Νέα Δημοκρατία! Με αποτέλεσμα να επιβληθεί σιωπητήριο στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αναφορικά με τον νέο πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ