Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Σοβαρά ερωτήματα στο σκάνδαλο Φουρθιώτη – Γιατί το κράτος δεν έχει ζητήσει ακόμα πίσω τα χρήματα

  Του Βασίλη Σκουρή

  Σοβαρά ερωτήματα στην υπόθεση Φουρθιώτη. Το κράτος δεν έχει ζητήσει ακόμα πίσω τα χρήματα, ούτε έχουν υποβληθεί μηνύσεις στον ίδιο και τους μπράβους, που κατά ομολογία Βρούτση, κλωτσούσαν πόρτες στο Εργασίας και απειλούσαν τον τότε υπουργό!

  Η πολιτεία δεν έχει ζητήσει πίσω τα χρήματα που– κατά τον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση- με δόλιους τρόπους έλαβε από το πρόγραμμα Συν-εργασία ο καλλιτεχνικός μάνατζερ και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης!

  Μιλάμε, εφόσον αληθεύουν οι καταγγελίες, πως σε καιρό πανδημίας, ο ίδιος και ορισμένοι συνεργάτες του ελάμβαναν από 60.000 έως 80.000 ευρώ το μήνα!

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε αρμόδιες πηγές, αν και όλα τα στόματα είναι κλειστά και μόνο ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και η δικαιοσύνη μπορεί να δώσει τις οριστικές απαντήσεις, οι αρμόδιοι φορείς και το υπουργείο δεν έχουν ζητήσει επιστροφή των χρημάτων από τον καλλιτεχνικό μάνατζερ και τους συγκεκριμένους συνεργάτες του! Ούτε έχουν υποβάλει μηνύσεις για απάτη, ούτε έχουν διατάξει έρευνες για τυχόν υπηρεσιακές ευθύνες!

  Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πηγές, δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού μάνατζερ για τη συμπεριφορά του στο υπουργείο Εργασίας, όταν-πάλι όπως κατήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης-ο ίδιος και οι μπράβοι του «κλωτσούσαν πόρτες και τον απειλούσαν»! Βεβαίως, ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα πώς μπήκε στο υπουργείο, πώς συνέλαβαν αυτόν και τους μπράβους του οι φρουροί κοκ- αλλά μην είμαστε και …πλεονέκτες, εδώ δεν απαντιούνται άλλα και άλλα!

  Στη θέση τους παραμένουν, επίσης, ακόμα όσοι στην ΕΛΑΣ διόρισαν τη φρουρά στον Μ. Φουρθιώτη, αλλά και που ταυτόχρονα αρνούνταν με δημόσιες ανακοινώσεις ότι υπήρχε φρουρά μέχρι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ζητήσει την κατάργησή της!

  Παρά λοιπόν την προσφυγή της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη, κατόπιν της προσφυγής του Μ. Φουρθιώτη στο ΣτΕ και της δημοσιότητας που λαμβάνει το σκάνδαλο, τα πολιτικά ερωτήματα παραμένουν:

  Ποιος (ή ποιοι) καλύπτουν τον Φουρθιώτη; Και γιατί;

  ΥΓ: Για τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης χθες ήταν Τρίτη και προχθές Δευτέρα! Έγραψαν και μετέδωσαν για το σκάνδαλο μόνο προκειμένου να μας πληροφορήσουν ότι η κυβέρνηση προσέφυγε στη δικαιοσύνη! Και μετά αναρωτούμαστε για την αμφισβήτηση του κόσμου!!!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ