Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σε πολύ κακή κατάσταση ο Δένδιας στο Άγιο Όρος – Χτύπησε στη μύτη και το στόμα – Ματαιώθηκε η επίσκεψή του

  Δεν πάνε ιδιαίτερα καλά οι τελευταίες ημέρες του 2022 για τον Νίκο Δένδια. Ο Υπουργός Εξωτερικών είχε χθες μια περιπέτεια στον αέρα, καθώς το ελικόπτερο που τον μετέφερε στο Άγιο Όρος δεν μπορούσε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και τελικά προσγειώθηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

  Σήμερα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στη Μονή Ξενοφώντος, ο κ. Δένδιας δεν αισθάνθηκε καλά και σύμφωνα με τον γιατρό (σ.σ. μετέβη από το Κέντρο Υγείας Καρυών) που τον εξέτασε, υπέστη ένα μικρό επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης.

  Ο Υπουργός Εξωτερικών είναι καλά, αλλά σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στο Άγιον Όρος (σ.σ. είναι ο πρώτος Υπουργός που το επισκέπτεται από το 2011.).

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ