Ρουκέτες Βαξεβάνη: «Η Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τα δώρα στον Μητσοτάκη»

Η Ζωή ξεκίνησε τα «δώρα» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Άδωνις ανταπέδωσε, με μια βαθειά «υπόκλιση» στις υπηρεσίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου”, είναι τα σχόλιο του documentonews.gr για όσα ισχυρίζεται δημόσια η Κωνσταντοπούλου τις τελευταίες ώρες.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

«Ομολογώ ότι κανένας μέχρι σήμερα δημοσίως δεν έχει εκφράσει με τόση Διαύγεια την ουσία και την απόδειξη της Σκευωρίας Novartis όσο χθες η @ZoeKonstant στον @kouvie για μένα που το έζησα παραμένει απίστευτο πώς το τόλμησαν τόσο εξώφθαλμα!», με αυτό το «ιστορικό» tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης καλωσορίζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αγκαλιά της ΝΔ.

Όπως καταλάβατε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δημόσια τη συνέντευξη που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Action24 για την υπόθεση Novartis και είπε τα… «καλύτερα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κλήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και τη δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη και με μεγάλη προθυμία στήριξε την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action η Ζ.Κωνσταντοπούλου, ισχυρίστηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε ως «μια εξουσία η οποία επέλεξε, αντί να ερευνήσει πραγματικά, να χρησιμοποιήσει το σκάνδαλο καταχρώμενη την εξουσία της» και προχωρώντας στη δίωξη Βαξεβάνη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ήταν 4 Φλεβάρη του 2018. Κυριακή, όταν γινόταν η μεγάλη διαδήλωση κατά της δρομολογούμενης συμφωνίας ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Στις 3 Φλεβάρη είχε κυκλοφορήσει το Documento του κ. Βαξεβάνη, το οποίο περιείχε ως αποκαλύψεις, καταθέσεις μαρτύρων, προστατευομένων μαρτύρων, ανωνύμων, καταθέσεις ενώπιον της κ. Τουλουπάκη, εισαγγελέως Διαφθοράς. Επρόκειτο, υποτίθεται για προστατευόμενους μάρτυρες και για άκρως μυστική διαδικασία.

«Το πρόβλημα είναι πως όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα, αυτές οι καταθέσεις δεν είχαν δοθεί. Δόθηκαν στη συνέχεια. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε από το Σάββατο 3 Φλεβάρη και οι καταθέσεις δόθηκαν -αν δόθηκαν- στις 4 Φλεβάρη, δηλαδή μετά την εκτύπωση της εφημερίδας. Αυτό είναι ένα εξόφθαλμο γεγονός κατάχρησης εξουσίας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.