Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ρουκέτες Βαξεβάνη: «Η Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τα δώρα στον Μητσοτάκη»

  Η Ζωή ξεκίνησε τα «δώρα» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Άδωνις ανταπέδωσε, με μια βαθειά «υπόκλιση» στις υπηρεσίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου”, είναι τα σχόλιο του documentonews.gr για όσα ισχυρίζεται δημόσια η Κωνσταντοπούλου τις τελευταίες ώρες.

  Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

  «Ομολογώ ότι κανένας μέχρι σήμερα δημοσίως δεν έχει εκφράσει με τόση Διαύγεια την ουσία και την απόδειξη της Σκευωρίας Novartis όσο χθες η @ZoeKonstant στον @kouvie για μένα που το έζησα παραμένει απίστευτο πώς το τόλμησαν τόσο εξώφθαλμα!», με αυτό το «ιστορικό» tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης καλωσορίζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αγκαλιά της ΝΔ.

  Όπως καταλάβατε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δημόσια τη συνέντευξη που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Action24 για την υπόθεση Novartis και είπε τα… «καλύτερα».

  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κλήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis και τη δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη και με μεγάλη προθυμία στήριξε την κυβέρνηση.

  Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action η Ζ.Κωνσταντοπούλου, ισχυρίστηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε ως «μια εξουσία η οποία επέλεξε, αντί να ερευνήσει πραγματικά, να χρησιμοποιήσει το σκάνδαλο καταχρώμενη την εξουσία της» και προχωρώντας στη δίωξη Βαξεβάνη δήλωσε μεταξύ άλλων:

  «Ήταν 4 Φλεβάρη του 2018. Κυριακή, όταν γινόταν η μεγάλη διαδήλωση κατά της δρομολογούμενης συμφωνίας ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Στις 3 Φλεβάρη είχε κυκλοφορήσει το Documento του κ. Βαξεβάνη, το οποίο περιείχε ως αποκαλύψεις, καταθέσεις μαρτύρων, προστατευομένων μαρτύρων, ανωνύμων, καταθέσεις ενώπιον της κ. Τουλουπάκη, εισαγγελέως Διαφθοράς. Επρόκειτο, υποτίθεται για προστατευόμενους μάρτυρες και για άκρως μυστική διαδικασία.

  «Το πρόβλημα είναι πως όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα, αυτές οι καταθέσεις δεν είχαν δοθεί. Δόθηκαν στη συνέχεια. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε από το Σάββατο 3 Φλεβάρη και οι καταθέσεις δόθηκαν -αν δόθηκαν- στις 4 Φλεβάρη, δηλαδή μετά την εκτύπωση της εφημερίδας. Αυτό είναι ένα εξόφθαλμο γεγονός κατάχρησης εξουσίας».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ