Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η κατάρρευση της ΝΔ (κάτω από το 20%): Κανονίστηκε συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη για συνεργασία στις εκλογές

  Η πρώτη… ένταση στις σχέσεις ΝΔ-ΚΙΝΑΛ από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και έτσι ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει σύντομα συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, όπως αποκαλύπτει το pronews.gr.

  Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε γκρίνια στο Μαξίμου για τις ψήφους που φέρεται να «έκλεβε» από τον Κ.Μητσοτάκη ο Ν.Ανδρουλάκης και γι’ αυτό το λόγο οι δύο πολιτικοί θα βρεθούν να τα πουν, γιατί πλέον υπήρχε ο φόβος η ΝΔ να πέσει κάτω του 20% και τελικά ο κερδισμένος της υπόθεσης να είναι… ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Η συνάντηση θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος, εκτός Αθηνών, και θα είναι σύντομη, αλλά με σημαντική ατζέντα. Θα υπάρχει συντονισμός των δύο ανδρών αναφορικά με τα αντιπολιτευτικά όρια, προκειμένου ο Νίκος Ανδρουλάκης να κρίνει την κυβέρνηση, προκειμένου να έχει εκλογικά οφέλη, χωρίς όμως ακρότητες, ενώ παράλληλα θα τεθούν και κάποια όρια από το Μαξίμου στον Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει σηκώσει το αντιπολιτευτικό γάντι.


  Ταυτόχρονα επιθυμούν να αποδυναμωθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο γίνεται περισσότερο, ώστε τον πρώτο λόγο στην επόμενη (συγ)κυβέρνηση να τον έχουν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ