Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις: Σε λίγες ημέρες ανακοινώνουν κόμμα στα Δεξιά της ΝΔ – Τα ονόματα και το παρασκήνιο

  Υπάρχει κινητικότητα στα… δεξιά της Ν.Δ.; Ναι, λένε κάποιες πληροφορίες, που μεταδίδει το topontiki.gr οι οποίες αναφέρουν ότι πριν το τέλος του Μαρτίου αναμένονται ανακοινώσεις.

  Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον – διαγραφέντα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. – Κωνσταντίνο Μπογδάνο να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να ενταχθεί στο κομματικό σχήμα του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Θάνου Τζήμερου.

  Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το σχήμα αυτό επιδιώκει να «πλαγιοκοπήσει» τη Ν.Δ. απευθυνόμενο στο πιο συντηρητικό κομμάτι των ψηφοφόρων της, οι οποίοι δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους από τη στάση της κυβέρνησης για θέματα όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και η διαχείριση της πανδημίας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ