Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πότε βλέπει τις εκλογές ο… Στουρνάρας – Το μυστικό δείπνο με τον Μητσοτάκη

  Οπαδός του δόγματος «οι εκλογές θα γίνουν στον χρόνο τους» φαίνεται πως είναι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

  «Με έπεισε απόλυτα πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023».

  Αυτό έλεγε, ο Γιάννης Στουρνάρας στους συνεργάτες του μετά το δείπνο στο δώμα της Τραπέζης της Ελλάδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», έχοντας την ομορφότερη θέα την Ακρόπολη συζήτησαν για τον πληθωρισμό και για όλα τα ανοιχτά θέματα της οικονομίας. Τις επιπτώσεις από την πανδημία, τα κόκκινα δάνεια, τις γενικότερες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα καθώς και για τις διεθνείς εξελίξεις.

  Έγινε συζήτηση για την ανάπτυξη με την πρόβλεψη του κ. Στουρνάρα ότι θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα εκεί γύρω στο 7% (στο τέλος του έτους).

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ