Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πρωτοφανείς αποδοκιμασίες για Μενδώνη και Πικραμμένο στην κηδεία του Κωνσταντίνου

  Μια πρωτοφανής κατάσταση δημιουργήθηκε μόλις λίγη ώρα πριν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, πριν την κηδεία του Κωνσταντίνου, που αποδεικνύει περίτρανα τα συναισθήματα των Ελλήνων για ορισμένα από τα υψηλά στελέχη της κυβέρνησης.

  Το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το μητροπολιτικό ναό αποδοκίμασε έντονα κατά την άφιξη τους, τόσο την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη όσο και τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Πικραμμένο που εκπροσωπούν την κυβέρνηση στο «τελευταίο αντίο» στον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ.

  Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Πικραμμένο αντιλήφθηκε την αρνητική διάθεση του κόσμου και μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε λίγα βήματα προς το ναό γύρισε προς τον κόσμο και άνοιξε τα χέρια του σα να τους έλεγε να σταματήσουν.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ