Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Προπομπός ακραίων απόψεων του Μαξίμου ο Μπογδάνος

  Ο βουλευτής Α΄ Αθήνας Κώστας Μπογδάνος δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και την πιθανότητα έλευσης προσφύγων στη χώρα μας.

  «Δεν χωράει ούτε ένας», είπε ο βουλευτής, μιλώντας με πολύ σκληρό τρόπο και για τις δηλώσεις Σασόλι: «Ο ανθρωπισμός με ξένα κόλλυβα τελείωσε και απευθύνομαι και στον κ. Σασόλι, για παράδειγμα, τον αξιότιμο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση οφείλει να κάνει δεκτούς πρόσφυγες από το Αφγανιστάν.

  Εφόσον αναφέρεται σε μερικές εκατοντάδες ή λίγες χιλιάδες διερμηνείς ή συνεργάτες της Ε.Ε., έχει καλώς, αλλιώς θα μου επιτραπεί η έκφραση –και συγγνώμη– να τους πάρει σπίτι του», είπε.

  Για να μην έχετε πάντως αμφιβολία, ο Μπογδάνος πάντα –ή σχεδόν πάντα– όταν μιλάει για τέτοια θέματα λειτουργεί ως προπομπός κεντρικών απόψεων του Μαξίμου.

  Αυτή τη φορά το Μαξίμου δεν θέλει καν να σκέφτεται για Αφγανούς πρόσφυγες στην Ελλάδα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ