Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Προκαλεί ο Σκέρτσος με τη συνταξιούχο μάνα του που… ζορίζεται (vid)

  Δυο τηλεοπτικές εμφανίσεις είχε σήμερα Τετάρτη ο Άκης Σκέτσος. Μια πουρνό- πουρνό στην ΕΡΤ και μια λίγο αργότερα στον ΑΝΤ1, στο πλαίσιο επικοινωνιακής εκστρατείας του τύπου τα ξέρω τα προβλήματα από τη φουκαριάρα τη μάνα μου.

  Ο υπουργός Επικρατείας στην προσπάθειά του να ανατρέψει την άποψη που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, άποψη ότι απέχει έτη φωτός από το να αντιλαμβάνεται τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, επιστράτευσε τη μάνα του για να δείξει το «ανθρώπινο πρόσωπο» του Μαξίμου.

  «Δεν είμαστε μια κυβέρνηση που είναι αδιάφορη, ο κόσμος πονάει, το καταλαβαίνουμε, εμένα η μάνα μου είναι συνταξιούχος βλέπω πόσο ζορίζεται καθημερινά δεν είμαστε από άλλο πλανήτη», υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ