Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Προβληματίζονται στο Μαξίμου για τις μυστικές δημοσκοπήσεις – Καμια με την πραγματικότητα τα υψηλά ποσοστά του ΚΙΝΑΛ

  Διαβάστε τι γράφει η στήλη Big Mouth της ιστοσελίδας powergame.gr:

  Το Μαξίμου και οι δημοσκοπήσεις

  -Εκτός απ’ αυτές τις δημοσκοπήσεις που βλέπετε και «τρέχουν» τις τελευταίες μέρες, μαθαίνω και μάλιστα από αξιόπιστη πηγή, ότι έρευνες έχει παραγγείλει και το Μέγαρο Μαξίμου. Ως γνωστόν, την υψηλή εποπτεία των σφυγμομετρήσεων την έχει ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος.

  Οι πρώτες έρευνες ξεκίνησαν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να στέλνουν στοιχεία στον πρόεδρο Κυριάκο. Από τα λίγα που κατάφερα να μάθω, είναι το παρακάτω. Σχεδόν σε όλες τις μετρήσεις το ΚΙΝΑΛ, είναι διψήφιο με τους δημοσκόπους να αντιμετωπίζουν ένα πολύ σοβαρό θέμα. Στο ερώτημα τι ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές, προκύπτει ένα ποσοστό 12%-14% που απαντά ΚΙΝΑΛ. Επειδή αυτό το νούμερο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχουν αρχίσει οι δύσκολες ασκήσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ