Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πολύ χοντρό παρασκήνιο: Τι λέει ο Τσιόδρας για την υποχρεωτικότητα

  Με την ανακοίνωση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 επί ποινή μηνιαίου προστίμου, η χώρα περνά αναμφίβολα σε μία νέα φάση διαχείρισης (;) της πανδημίας.

  Επειδή, λοιπόν, αυτή η απόφαση είναι αναμφίβολα δύσκολη και το ρεπορτάζ θέλει τον πρωθυπουργό πραγματικά να «βασανίστηκε» για να την πάρει, θα περίμενε κανείς να πλαισιωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον μόνο άνθρωπο που ίσως μπορεί να πείσει περισσότερο από τον καθένα για την χρησιμότητα μιας τέτοιας –ή οποιασδήποτε άλλης- απόφασης: τον Σωτήρη Τσιόδρα. Κι όμως, όπως μεταδίδει το matrix24.gr αφενός το Μαξίμου δεν θέλησε να προστρέξει στον Σωτήρη Τσιόδρα, αφετέρου ο Τσιόδρας, όπως και όλοι οι επιστήμονες της επιτροπής, έμαθαν την απόφαση Μητσοτάκη από τα… κανάλια.

  Και αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, πως στο πρωθυπουργικό επιτελείο έχουν καταλάβει πλήρως τί εννοούσε ο Τσιόδρας την τελευταία φορά που τούς είπε ότι «θα κάνει τη δουλειά του, αλλά δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την πολιτική διαχείριση».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ