Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολύ χοντρό παρασκήνιο με Καραμανλή και Σαμαρά

  Όταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται, τότε δημιουργεί νέα δεδομένα. Και όταν πρόκειται για μία νέα συνάντηση δύο πρώην πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, τότε οι πολιτικές εξελίξεις έρχονται μετά μουσικής.

  Οι κ. Καραμανλής και Σαμαράς πραγματοποίησαν νέα κοινή εμφάνιση, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Δίπλα δίπλα κάθισαν οι δυο τους στο Ηρώδειο, στη μεγάλη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο «Για τη Σμύρνη». Οι δημόσιες εμφανίσεις του Κώστα Καραμανλή έχουν πυκνώσει μετά την εμβληματική ομιλία του στα Ανώγεια, όπου στηλίτευσε τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπόθεση των υποκλοπών. Έχουν πυκνώσει όμως και οι συναντήσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά.

  Ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Τι περιελάμβανε το μενού και ποια συζήτηση άφησαν στη μέση δεν έγινε γνωστό, πάντως η πολιτική σημασία αυτών των συναντήσεων δεν πέρασε ασχολίαστη, κυρίως στο εσωτερικό της Ν.Δ., όπου δημιουργούνται «κυματισμοί» και φυσικά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου προκαλούνται πονοκέφαλοι. Δεν είναι σύνηθες μια δεύτερη συνάντηση των δύο σε διάστημα λιγότερο από έναν μήνα και μάλιστα στο Ηρώδειο, με τρόπο που να προκαλεί, τουλάχιστον, συζητήσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ