Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  Πολύ χοντρό παρασκήνιο: Ανατριχίλα σε κορυφαίους της ΝΔ προκαλεί η «συριζολατρεία» του Άδωνι

  Για «συριζολατρεία», του Αδωνι Γεωργιάδη κάνουν λόγο πολλά στελέχη της κυβέρνησης τα οποία εμφανίζονται ενοχλημένα από τις απανωτές θετικές αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα και ορκισμένοι φίλοι του μέσα στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν καταλαβαίνουν τι έχει πάθει ο υπουργός και μέρα παρά αποδίδει εύσημα στους ΣΥΡΙΖΑίους.

  Η ιστορία όπως είναι γνωστό ξεκίνησε με τον Νίκο Καρανίκα τον οποίο μάλιστα κάλεσε και στο γραφείο του για να συζητήσουν τα θέματα της ιατρικής κάνναβης και συνεχίστηκε με τον Λευτέρη Κρέτσο και τις τηλεοπτικές παραγωγές.

  «Επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών είχε πεί χαρακτηριστικά ο υπουργός προσθέτοντας ότι :

  Έφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%».

  Όλα αυτά φέρνουν ανατριχίλα στα στελέχη της ΝΔ τα οποία πολύ θα ήθελαν να κριτικάρουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

  «Τον Άδωνι τον αγαπάμε, όμως διαφωνούμε κάθετα», λένε οι περισσότεροι οι οποίοι ωστόσο αντιλαμβάνονται ότι κάτι άλλο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο υπουργός .

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ