Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολλά νεύρα στον Σαμαρά προκάλεσε η απόφαση – βόμβα του Μητσοτάκη

  Τη δυσφορία του Αντ. Σαμαρά έχει, όπως μεταδίδει το paron.gr, προκαλέσει η απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη να επεκτείνει την έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές μέχρι και το 2012.

  Ο λόγος της δυσφορίας, προφανής. Η έρευνα θα αφορά και την περίοδο που ήταν εκείνος πρωθυπουργός. Και μπορεί φαινομενικά να μην υπάρχει πρόβλημα, καθώς δεν είχε ακουστεί τίποτα για εκείνη την περίοδο, ω στόσο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει στο φως μια έρευνα. Και ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να υπάρξει καμιά σκιά για τη δική του κυβέρνηση.

  Διότι –στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε– νομίζει ότι… έσωσε τη χώρα!

  Ως εκ τούτου, κανείς δεν γνωρίζει αν αναφερόταν στην υπόθεση των υποκλοπών ή στα σχέδια για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και… αλλαγή πρωθυπουργού, που διακινούνται από ορισμένες πλευρές.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ