Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ποιους στην Κουμουνδούρου δεν… «χαλάνε» οι αποστάσεις Ακρίτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

  Αρκετοί στην Κουμουνδούρου έχουν προεξοφλήσει όχι μόνο ότι η Έλενα Ακρίτα θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την έχουν… «τοποθετήσει» κιόλας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Βεβαίως, όπως η ίδια λέει στους συνομιλητές της, το μόνο πλάνο που έχει είναι ότι σε δύο χρόνια βγαίνει στη σύνταξη -και πέραν τούτου, ουδέν.

  Συν τοις άλλοις, προτάσεις της έχουν γίνει ξανά από την Κουμουνδούρου, αλλά η ίδια δεν τις αποδέχθηκε, προτιμώντας να παραμείνει στη δημοσιογραφία. Μάλιστα, η δριμεία κριτική που διατύπωσε την περασμένη εβδομάδα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την καταψήφιση των κυρώσεων στους αντιεμβολιαστές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο δείχνει ότι η Ακρίτα δεν έχει κανένα σχέδιο και δεν «δουλεύει» καμία υποψηφιότητα. «Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολίαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;», διερωτήθηκε η Ακρίτα, σε μία ανάρτηση που… μάλλον δεν μοιάζει με ανάρτηση επίδοξης υποψήφιας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ.

  Όπως αποκαλύπτει το matrix24.gr, επειδή αρκετά στελέχη έχουν φιλοδοξίες για τον Βόρειο Τομέα -πλην των νυν βουλευτών-, δεν είναι λίγοι εκείνοι που… δε θα τούς «χαλάσει» να μην είναι υποψήφια η Έλενα Ακρίτα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ