Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ποιοι από τη ΝΔ πηγαίνουν στο κόμμα Τζήμερου, Μπογδάνου και Φαήλου – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

  Περιοδεία στην Μακεδονία ετοιμάζουν τις επόμενες μέρες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Θάνος Τζήμερος.

  Ως γνωστόν οι δυο τους μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη έχουν δημιουργήσει ένα «Αντιισλαμικό» και «Αντιαριστερό» κόμμα. Μάλιστα, σε κάποιες μετρήσεις καταγράφονται να παίρνουν 1 και 1,5%. Σύμφωνα με topontiki.gr να γνωρίζει η «Εθνική Δημιουργία» (το όνομα του κόμματος) ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της και στελέχη προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία. Στελέχη που αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

  «Στελέχη τα οποία έχουν χαράξει την πορεία τους στη πρώην Δεξιά παράταξη της χώρας», όπως σημειώνουν. Παράλληλα Τζήμερος, Μπογδάνος, Κρανιδιώτης αναζητούν πρόσωπα από την κοινωνία – που να έχουν διαδρομή – για να στελεχώσουν το κόμμα τους.


  Οι τρεις τους θέλουν νέα πρόσωπα σε ηλικία και με ενδιαφέρον για την πολιτική. Για τα όσα ακούγονται στα πολιτικοδημοσιογραφικά τραπέζια για τις σχέσεις των τριών απαντούν ότι «οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές» αν και η αλήθεια είναι ότι έχουν συχνά μικρές εντάσεις.

  Το γεγονός ότι ένα ακροδεξιό κόμμα έχει αρχίσει και μετράται στις δημοσκοπήσεις και μάλιστα με ανοδικές τάσεις δημιουργεί συζήτηση για την επόμενη μέρα. Και αυτό γιατί πολλοί δεν θα απέκλειαν την μετεκλογική συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την «Εθνική Δημιουργία».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ