Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Πανικός στο Μαξίμου μετά το ξέσπασμα οργής της κοινωνίας για τις προκλητικές διακοπές του αποτυχημένου Μητσοτάκη

  Να μαζέψουν τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν σε διακοπές στην Ήπειρο τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της πανδημίας… επιχείρησαν γαλάζια στελέχη.


  Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όταν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με τις διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός αναχώρησε χθες από την Αθήνα και θα επιστρέψει αύριο. Νομίζω ότι αυτό και μόνο αναδεικνύει το πόσο ανάξιο σχολιασμού είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα δυόμισι χρόνια που είναι πρωθυπουργός, έμεινε ελάχιστες μέρες εκτός του Μεγάρου Μαξίμου».


  Τη σκυτάλη πήρε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open, όπου είπε για τον πρωθυπουργό: «Περισσότερο παρών, πολιτικός αρχηγός, πρωθυπουργός χώρας από τον Μητσοτάκη δεν νομίζω ότι θα βρείτε».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ