Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Τσίπρας είναι ο αληθινός στόχος του Ανδρουλάκη – Πέφτουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνουν του ΚΙΝΑΛ

  Την άποψη ότι όσο μεγάλη φθορά και αν έχει η κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει δεύτερο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά εκφράζει σε στενούς συνεργάτες και φίλους ο Νίκος Ανδρουλάκης.

  Διαβάστε όσα αποκαλυπτικά γράφει το fimotro.gr:

  Ακριβώς σε αυτό επενδύει πολιτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας ότι στη μεθεπόμενη εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει με ενισχυμένη αναλογική το κόμμα του θα ανέβει και θα αντικαταστήσει στη δεύτερη τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν θα μπορεί να εμφανίσει δυναμική νίκης.

  Μένει να φανεί εάν η εκτίμηση αυτή θα βγει τελικά σωστή αλλά όλα θα εξαρτηθούν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Εάν για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσει το 25% και το ΠΑΣΟΚ το 15% δύσκολα θα γίνει ανατροπή. Εάν όμως η διαφορά του δεύτερου από το τρίτο κόμμα είναι μικρότερη όλα είναι πιθανά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ