Ο Τσίπρας είναι ο αληθινός στόχος του Ανδρουλάκη – Πέφτουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνουν του ΚΙΝΑΛ

Την άποψη ότι όσο μεγάλη φθορά και αν έχει η κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει δεύτερο κόμμα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά εκφράζει σε στενούς συνεργάτες και φίλους ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε όσα αποκαλυπτικά γράφει το fimotro.gr:

Ακριβώς σε αυτό επενδύει πολιτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας ότι στη μεθεπόμενη εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει με ενισχυμένη αναλογική το κόμμα του θα ανέβει και θα αντικαταστήσει στη δεύτερη τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν θα μπορεί να εμφανίσει δυναμική νίκης.

Μένει να φανεί εάν η εκτίμηση αυτή θα βγει τελικά σωστή αλλά όλα θα εξαρτηθούν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Εάν για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάσει το 25% και το ΠΑΣΟΚ το 15% δύσκολα θα γίνει ανατροπή. Εάν όμως η διαφορά του δεύτερου από το τρίτο κόμμα είναι μικρότερη όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;