Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Ο Μητσοτάκης τρέχει και δεν φτάνει με τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν στο Μαξίμου

  Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για τους νέους, όπως καταγράφηκε κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, δεν είναι ούτε ξαφνικό ούτε και αναίτιο.

  Τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στους ψηφοφόρους των ηλικιών 17 – 34 ετών κινείται εκεί γύρω στο 25%. Πολύ μακριά από το γενικό ποσοστό του κόμματος, που είναι πολύ πάνω από το 30%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εκλογές του 2019 στις ηλικίες αυτές η Νέα Δημοκρατία είχε κινηθεί κοντά στο 30%, που σημαίνει ότι υπάρχει μια σαφής υποχώρηση της απήχησής της κατά την τελευταία διετία. Και αυτή ακριβώς η μείωση του ποσοστού στους νέους είναι που ρίχνει το συνολικό ποσοστό του κόμματος. Μοναδική… παρηγοριά για το Μέγαρο Μαξίμου, το γεγονός ότι σε πτωτική τροχιά βρίσκεται η επιρροή και του ΣΥΡΙΖΑ στις ίδιες ηλικίες (17 – 34).

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ