Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Ο Μητσοτάκης αποφάσισε και θα δώσει κυβερνητικό πόστο στην Διαμαντοπούλου – Για ποιο υπουργείο την προορίζει

  Ειλημμένη είναι, όπως μεταδίδει το paron.gr, η απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη να αξιοποιήσει την Άννα Διαμαντοπούλου σε κυβερνητικό πόστο.

  Λέγεται δε ότι το χαρτοφυλάκιο που θα της ανατεθεί θα έχει σχέση με το Ταμείο Ανάκαμψης και την αξιοποίηση των δισ. που θα συρρεύσουν στη χώρα μας από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

  Δεδομένου ότι το κομμάτι των οικονομικών το χειρίζονται οι Χρ. Σταϊκούρας και Θ. Σκυλακάκης, οι αρμοδιότητες της κ. Διαμαντοπούλου θα έχουν να κάνουν με τις επενδύσεις και τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν.

  Στην περίπτωση αυτή όμως οι αρμοδιότητές της μπορεί να προσκρούσουν με αυτές άλλων υπουργών, κυρίως δε με αυτές του Άδ. Γεωργιάδη. Μάλιστα, για να αποφύγει αναταράξεις και παρεξηγήσεις, ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει ανακατατάξεις στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, που δεν θα αρέσουν σε όλους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ