Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ο διάλογος Τσίπρα – Τασούλα στη Βουλή για τη μάσκα και ο… έντρομος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

  Ανάμεσα στις στιγμές έντασης στη Βουλή υπήρχε και ένα… ανάλαφρο περιστατικό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

  Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε στον πρωθυπουργό από τη θέση του στο έδρανο της Βουλής, ξέχασε να φορέσει την προστατευτική μάσκα. Ύστερα από δύο λεπτά ομιλίας, ο πρόεδρος της Βουλής τον διέκοψε και του είπε: «φορέστε τη μάσκα σας, γιατί ο συνάδελφος του ΚΙΝΑΛ (σ.σ. καθόταν ακριβώς δίπλα του) είναι έντρομος».

  Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως παραδέχτηκε ότι ξεχάστηκε και με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «ελπίζω να είναι έντρομος για τον σωστό λόγο» προκαλώντας χαμόγελα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τασούλας απάντησε «καλό» απονέμοντας τα εύσημα στον Αλέξη Τσίπρα για το χιούμορ του και του ζήτησε να συνεχίσει την ομιλία του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ