Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Ο αρχιερέας της διαπλοκής έστειλε μήνυμα – Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

  Mήνυμα έστειλε ο Κώστας Σημίτης στην εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη, μέσω του οποίου οποία τάσσεται σαφέστατα, υπέρ της υποψηφιότητας του εκλεκτού της Δεξιάς, Ανδρέα Λοβέρδου, για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

  Διαβάστε τι γράφει ο Βασίλης Σκουρής στα «Παιχνίδια Εξουσίας» στο ieidiseis.

  Στο μήνυμά του ο Κώστας Σημίτης αναφέρει:

  «Η σημερινή μέρα μπορεί από πολλούς να γίνεται αντιληπτή ως μια συνηθισμένη διαδικασία αναφοράς σε ένα παρελθόν, επειδή το παρόν δεν προσφέρει δυνατότητες ανάδειξης και ενεργού δράσης. Το αύριο εξαρτάται από εμάς. Η χώρα έχει ακόμη πολλά και ιδιαίτερα προβλήματα. Η σημερινή μέρα είναι μια υπενθύμιση ότι έχουμε ευθύνη να διαμορφώσουμε μια παράταξη δημιουργική με νέους στόχους, με τις αρχές της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, μια παράταξη ικανή να χαράξει αποτελεσματικά τις σύγχρονες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη της χώρας».
  Οπως γράφει ο Β. Σκουρής, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει με σαφήνεια ότι απέτυχε η Φώφη Γεννηματά και περιγράφει την ανάγκη ενός κόμματος «κομμένου και ραμμένου» στα μέτρα του Ανδρέα Λοβέρδου.
  Οι εσωκομματικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μόλις ξεκίνησαν!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ