Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ο Ανδρουλάκης δεν θα πάει στον Βενιζέλο παρά την πρόσκληση

  Πολλές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει τόσο το νέο βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

  Venizelos Patakis 2022

  Το δε αρχικό ενδιαφέρον, πέραν του περιεχομένου του βιβλίου που κυκλοφόρησε χθες στα βιβλιοπωλεία, είναι και οι συμμετοχές στην παρουσίαση.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημέρωσε χθες τους στενούς του συνεργάτες ότι δεν θα παραστεί στην παρουσίαση, καθώς έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, το Ηράκλειο της Κρήτης. Θα παραστούν όμως ουκ ολίγοι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αν και το βιβλίο αναφέρεται σε μια περίοδο που το μεγαλύτερο κόμμα της μεταπολίτευσης παραλίγο θα έμενε το 2015 εκτός Βουλής, ενώ ουσιαστικά ανέτρεψε και την κυβέρνησή του, την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.

  Ενδιαφέρον, όμως, έχει και αν και ποια κυβερνητικά στελέχη θα συμμετάσχουν στην παρουσίαση του βιβλίου-που ήδη άρχισε να συζητιέται!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ