Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Ο Αδωνις πήρε εκδίκηση για τον Σαμαρά έξι χρόνια μετά


  Οι παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ το ξέρουν. Αντώνης Σαμαράς και Νίκος Δένδιας από το 2015 και μετά δεν έχουν την καλύτερη σχέση.

  Ο Δένδιας θεωρεί πως η τότε κυβέρνηση τον είχε κρεμάσει.. ως υπουργό Ανάπτυξης για τα κόκκινα δάνεια, λέγοντας μάλιστα την εποχή εκείνη την «ιστορική» φράση «ο Χαρδούβελης δεν υπογράφει τίποτα».

  Η σαμαρική πτέρυγα από την πλευρά της του καταλογίζει «αχαριστία», καθώς τον Ιανουάριο του 2015, μετά την ήττα της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δένδιας έσπευσε να αμφισβητήσει τον πρόεδρο, με τον αέρα της μεγάλης πρωτιάς που είχε κατακτήσει στην τότε ενιαία Β΄ Αθηνών. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η στήλη “Θεωρείο” της Καθημερινής, είναι άγνωστο αν οι παλιές έριδες μεταξύ του Μεσσηνίου και του Κερκυραίου πολιτικού έχουν ατονήσει, αλλά κάποιοι τις θυμήθηκαν με αφορμή τα χθεσινά πυρά του Αδώνιδος στον Δένδια για το θέμα Μπογδάνου. «Ο Αδωνις πήρε εκδίκηση για τον Σαμαρά έξι χρόνια μετά», λέει γαλάζια πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, κόβοντας τον αέρα του ΥΠΕΞ, που για δεύτερη φορά μετά την Αγκυρα έδειξε να παίρνει πολλούς «αρχηγικούς» πόντους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ