Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός

  Δεν έκρυβαν εκπλήξεις τα πηγαδάκια που είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο της αποκατάσταστασης της Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης όπως είπε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «ο μόνος που είχε διάθεση να κάνει κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας», με τον γ.γ του ΚΚΕ να απαντάει ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

  Στη συνέχεια όταν ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για εκλογές και ανασχηματισμό ήταν ξεκάθαρος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εμεις θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

  Αναφορικά με την ενεργειακή κρίση επεσήμανε πως «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο Ε.Ε για το 15% (φυσικό αέριο).

  Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ανέφερε πως τον Δεκαπενταύγουστο θα βρεθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου θα έχει συναντήσεις με την ομογένεια. Τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ερωτήθηκε για το πως πέρασε τον κορωνοϊό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν ασυμπτωματικός.

  Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έφυγε τελευταίος από τους πολιτικούς αρχηγούς από το Προεδρικό Μέγαρο καθώς υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τους καλεσμένους για μια σειρά θεμάτων από το ενεργειακό μέχρι τα ελληνοτουρκικά.

  Πολλοί ήταν οι μη πολιτικοί καλεσμένοι της Προεδρίας που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ αρκετοί από αυτούς σε συνομιλίες που είχαν μαζί του στους κήπους του Προεδρικού του είπαν ότι συμφωνούν με την απόφασή του να κάνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ