Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργιάζει το παρασκήνιο: Τι αποκάλυψε ο Καραμανλής για όσα πρόκειται να πει ή να μην πει για τις υποκλοπές

  Όσοι αναγνώστες παρακολουθούν προσεκτικά τα διάφορα δημοσιεύματα αναφορικά με το αν θα μιλήσει ή όχι ο Κώστας Καραμανλής, θα έχουν προφανώς μπερδευτεί: 


  κι αυτό διότι, κάποιοι έχουν προεξοφλήσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα προβεί σε δεύτερη παρέμβαση για τις υποκλοπές την… προσεχή Κυριακή, που θα παραστεί στη Λάρισα στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανόλη Κοττάκη, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι δε θα το κάνει.

  Τo matrix24.gr ένα δεδομένο και κάτι που «παίζεται»: 

  το δεδομένο είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός όντως θα παραστεί στην παρουσίαση. Αυτό που «παίζεται» ακόμη είναι το θα μιλήσει ή όχι, αφού ο ίδιος φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί σε συνεργάτες του πως αν μιλήσει δεύτερη φορά, θα πρέπει να πει κάτι «παραπάνω» απ’ όσα είπε στα Ανώγεια. 
  Όμως, το ερώτημα είναι κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα… «άντεχε» κάτι παραπάνω…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ