Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργή στην Κουμουμουνδούρου: Ο πρώην υπουργός και στενός φίλος που ο Τσίπρας δεν θέλει να δει μπροστά του

  Με τη φράση «δεν χρωστάω εξηγήσεις σε κανέναν», που είπε από την ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαίωσε όλους όσοι ήξεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξοργισμένος με τον Στέργιο Πιτσιόρλα. 


  Εδώ και ημέρες, εξάλλου, όπως μεταδίδει το matrix24.gr, στην Κουμουνδούρου έχουν πιάσει πολύ αρνητικό κλίμα για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, για το γεγονός ότι συμβάλλει σε όσους θέλουν να στήσουν αφήγημα «συμψηφισμού» μεταξύ της επισύνδεσης που είχε γίνει σε βάρος του και του σκανδάλου των υποκλοπών.


  Με άλλα λόγια, όσα χρόνια κι αν μετράει, η σχέση Τσίπρα-Πιτσιόρλα έχει τελειώσει οριστικά, καθώς συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα επιμένουν ότι ο πρώην υπουργός ενισχύει τις προσπάθειες του Μαξίμου να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ