Οργή Πολάκη για την απαράδεκτη φίμωση από το Facebook (pic)

Για «επιστράτευση των γνωστών νεοδημοκρατικών τρολ» κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα το στο facebook, μετά το 3ήμερο «μπλοκάρισμα» που του επιβλήθηκε στην προσωπική του σελίδα.

«Ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους «έγκριτους δημοσιολόγους» τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα «να επιληφθεί»…, επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook!

Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώνουν, άλλωστε δεν ντράπηκαν να αφαιρέσουν τον λόγο από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή…, αλλά αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που «αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό» στις αναρτήσεις μου; Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη… (14/10/20 – 4/1/21 – 25/6/21).

Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου… τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω!

Ένα πάντως να θυμάστε…: προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού