Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν κατάρρευση του Άδωνι

  Όλα δείχνουν πως εκλογές δε θα έχουμε το Φθινόπωρο αλλά οι κυλιόμενες έρευνες που είχαν παραγγείλει βουλευτές προχώρησαν.

  Διαβάστε τι αποκαλύπτει το topontiki.gr:

  Σε έρευνα βουλευτή για τον βόρειο τομέα φαίνεται πως έχουμε μία ανατροπή στις πρώτες θέσεις. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο topontiki.gr είχαμε παρουσιάσει μία έρευνα που έλεγε πως ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης εμφανίζεται με διαφορά πρώτος από τον δεύτερο Άδωνι Γεωργιάδη και στην τρίτη θέση ήταν η Νίκη Κεραμέως.

  Στη νέα έρευνα η πρώτη τριάδα ανατρέπεται χωρίς όμως να αλλάζει η πρώτη θέση. Ο Κωστής Χατζηδάκης είναι μακράν πρώτος με την Νίκη Κεραμέως να έρχεται δεύτερη και να ακολουθεί τρίτος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός Εργασίας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης πεσμένος. Όπως μας έλεγαν «γαλάζιες» πηγές η διαφορά της Κεραμέως με τον Γεωργιάδη δεν είναι μεγάλη αλλά ανατρέπει την κατάταξη. Η ακρίβεια φαίνεται να κοστίζει… πολύ στον Άδωνι Γεωργιάδη.

  Κατ’ άλλα στη τέταρτη θέση εμφανίζεται ο διεθνολόγος Δημήτρης Καιρίδης, ακολουθεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος μαζί με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

  Υ.Γ: Οι περισσότερες συνδρομές των βουλευτών στις δημοσκοπικές έρευνες σταμάτησαν κυρίως για λόγους οικονομικούς.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ