Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οι κρυφές συζητήσεις για συνεργασία του Ανδρουλάκη με τον Τσίπρα

  Μπορεί να το αποκλείουν αλλά δεν παύουν να συζητάνε στο ΠΑΣΟΚ την πιθανότητα να υπάρξει – έστω και κουβέντα – για «προοδευτική διακυβέρνηση». 


  Για το ενδεχόμενο δηλαδή να ζητηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα να συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, κορυφαίο στέλεχος του… ΠΑΣΟΚ εξηγούσε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει «καμία ελπίδα». 


  «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει για προοδευτική διακυβέρνηση για να υπάρχει λόγος να συζητάται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμα και ο ίδιος Τσίπρας ξέρει ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει γιατί δεν θα είναι σε καμία εκλογική διαδικασία πρώτο κόμμα, θέλει να έχει λόγο ύπαρξης και να αρπάξει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ», έλεγε κορυφαίο στέλεχος σε σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη. 


  Παράλληλα εξηγούσε πως «πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης δεν υπάρχει γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει ότι δε μπορεί να συνυπάρξει ο ίδιος με τον Γιάννη Βαρουφάκη ούτε θα δεχθεί ποτέ το ΚΚΕ να συμμετάσχει σε κυβέρνηση. Οποιαδήποτε όχι μόνο με αυτόν Πρωθυπουργό». 

  Το στέλεχος που έκανε την παραπάνω εκτίμηση ανήκει σε αυτούς που είναι αισιόδοξοι για τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει το ΠΑΣΟΚ στις πρώτες εκλογές με απλή αναλογική. Παράλληλα μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: «η καλύτερη προοπτική για μας (ΠΑΣΟΚ) είναι αυτοδυναμία Μητσοτάκη και πληγωμένο τον Τσίπρα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ