Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Οι επτά βουλευτές της ΝΔ που «κατηγορεί» η «Καθημερινή» για λαϊκισμό

  Για λαϊκισμό – σχετικά με την επιστολή που έστειλαν στον Νίκο Χαρδαλιά για τη μουσική στην εστίαση- κατηγορεί επτά βουλευτές της ΝΔ η εφημερίδα «Καθημερινή».

  Γράφει η στήλη Θεωρείο


  Ο ορισμός που δίνουν τα λεξικά είναι ο εξής: Λαϊκισμός είναι η στάση και η συμπεριφορά που συναντάται στην πολιτική και χαρακτηρίζεται από υπερβολική και μη αυθεντική λαϊκότητα και κατ’ επέκταση από δημαγωγία και προπαγάνδα.

  Αυτό ακριβώς έκαναν οι 7 βουλευτές της Ν.Δ., που, για να χαϊδέψουν αυτιά, έστειλαν επιστολή στον Χαρδαλιά με την οποία ζήτησαν την άρση του μέτρου απαγόρευσης της μουσικής.

  Τι και αν η μουσική, όπως σωστά είπαν οι ειδικοί, αυξάνει την ένταση της φωνής και προκαλεί εκτόξευση σάλιων;

  Οι 7 βουλευτές δεν πείσθηκαν.

  Ισως να το κάνουν εάν ανοίξουν ένα λεξικό να δουν τη διαφορά μεταξύ λαϊκισμού και λαϊκού. Το δεύτερο είναι πιο δύσκολο αλλά και πιο αυθεντικό.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ