Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ντράπηκε και η ντροπή με τον Σκέρτσο

  Ο υπουργός… τηλεοπτικών παράθυρων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο… βγαίνει αυτός όταν δεν θέλει ή δεν μπορεί ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αφήσει τις διαρροές στα παπαγαλάκια και βγήκε ο ίδιος να μας πει ότι «Το αν γνωρίζαμε ή όχι την μελέτη [Τσιόδρα – Λύτρα] είναι αδιάφορο. Μην προσπαθείτε να διογκώσετε ένα ζήτημα που είναι ήσσονος σημασίας»!

  Αδιάφορο λοιπόν ότι σχεδόν 1500 άνθρωποι τότε και μερικές χιλιάδες στη συνέχεια έχασαν τη ζωή τους ενώ μπορούσαν να έχουν σωθεί.

  Αδιάφορο ότι στις ΜΕΘ στην Ελλάδα η θνητότητα είναι υπερδιπλάσια της αντίστοιχης των άλλων χωρών της Ευρώπης.

  Αδιάφορο λοιπόν ότι τα περιφερειακά νοσοκομεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της συγκυρίας.

  Και όλα αυτά επειδή –και για αυτό δεν λέει λέξη ο κατά τα άλλα λαλίστατος Σκέρτσος- είναι στρατηγική επιλογή των «αρίστων» του νεοφιλελευθερισμού η εκθεμελίωση του ΕΣΥ, η οποία για την ώρα, επειδή η πανδημία μαίνεται, «περιορίστηκε» στη μη στήριξη του συστήματος.

  Εκ στόματος κόρακος κρα! Αυτός δεν ήταν που χαρακτήρισε… «πολυτέλεια» την αύξηση των κλινών ΜΕΘ και την στελέχωσή τους με ειδικευμένο προσωπικό;

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ