Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Νέες αποκαλύψεις για Κούλογλου: Η φήμη που κυκλοφορεί στο παρασκήνιο για την κίνηση του Τσίπρα που τον δυσαρέστησε

  «Εκτίθεται» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος για τον Στέλιο Κούλογλου (στο Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel) και το… συμπέρασμα του ότι στην ΔΕΘ Μητσοτάκης και Τσίπρας ήρθαν ισοπαλία από την άποψη των εντυπώσεων.

  «Εκθέτει τον ίδιο του το εαυτό, αλλά η πολιτική δεν είναι αρένα για να μιλάμε για ισοπαλίες. Όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα μίας κακής ποιότητας δημοσιογραφίας», είπε ο Δ. Τζανακόπουλος. Στην Κουμουνδούρου είναι ενοχλημένοι από την παρέμβαση Κούλογλου. Ήταν μία παρέμβαση που ήρθε σε μία στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας δεν ικανοποίησε μόνο το κομματικό του ακροατήριο αλλά και ευρύτερα τους ψηφοφόρους. Και είναι αυτό που ενόχλησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από την παρέμβαση Κούλογλου. Ο Δ. Τζανακόπουλος μιλώντας για τον Στ. Κούλογλου μετά από ερωτήσεις σε διάφορα ΜΜΕ, είπε ότι «Εχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να σχολιάζω τα σχόλια του Κούλογλου».

  Στο παρασκήνιο πάντως, όπως αποκαλύπτει η Kontranews κυκλοφορεί η άποψη ότι ο Στ. Κούλογλου είναι δυσαρεστημένος γιατί περίμενε στο δεύτερο μισό της θητείας των ευρωβουλευτών να είναι αυτός ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι όμως που δεν έγινε, έμεινε επικεφαλής ο Δ. Παπαδημούλης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ