Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Μπούρδες καμαρωτές…» – Χοντρό παρασκήνιο με Καραμανλή και Σαμαρά

  Μιας και αυτές τις μέρες γίνεται κουβέντα για εκλογές, ψηφοδέλτια, ονόματα υποψηφίων, μεταγραφές δημοσίευμα του topontiki.gr δύο προβλέψεις.

  Αυτά που λένε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές, είναι μπούρδες καμαρωτές.

  Θα κουβεντιάσει με τον Μητσοτάκη –με τον οποίο μου λένε ότι μιλούν τακτικά στο τηλέφωνο–, αν είναι ξανά υποψήφιος, θα είναι στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

  Υπάρχει μια «μικρή» προϋπόθεση βέβαια η ΝΔ να είναι σε καλή εκλογική, τροχιά, αλλιώς…

  Σε ότι αφορά τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προφανώς και θα είναι ξανά υποψήφιος και προφανέστατα –το τονίζω– ξανά στη Μεσσηνία.

  Σε σχέση με τον Κώστα Καραμανλή εδώ υπάρχει μια διαφορά, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει τακτική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις.

  Απλώς, έχει τον νου του, όπως πάντα στις θέσεις της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα όπου σε αυτά είναι alert.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ