Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Μπούρδες καμαρωτές…» – Χοντρό παρασκήνιο με Καραμανλή και Σαμαρά

  Μιας και αυτές τις μέρες γίνεται κουβέντα για εκλογές, ψηφοδέλτια, ονόματα υποψηφίων, μεταγραφές δημοσίευμα του topontiki.gr δύο προβλέψεις.

  Αυτά που λένε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές, είναι μπούρδες καμαρωτές.

  Θα κουβεντιάσει με τον Μητσοτάκη –με τον οποίο μου λένε ότι μιλούν τακτικά στο τηλέφωνο–, αν είναι ξανά υποψήφιος, θα είναι στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

  Υπάρχει μια «μικρή» προϋπόθεση βέβαια η ΝΔ να είναι σε καλή εκλογική, τροχιά, αλλιώς…

  Σε ότι αφορά τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προφανώς και θα είναι ξανά υποψήφιος και προφανέστατα –το τονίζω– ξανά στη Μεσσηνία.

  Σε σχέση με τον Κώστα Καραμανλή εδώ υπάρχει μια διαφορά, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει τακτική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις.

  Απλώς, έχει τον νου του, όπως πάντα στις θέσεις της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα όπου σε αυτά είναι alert.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ