Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Μια ανάσα από την έξοδο βρέθηκε ο Κούλογλου – Όλο το άγριο παρασκήνιο με την οργή του Αλέξη Τσίπρα

  Μια ανάσα πριν την έξοδό του από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Στέλιος Κούλογλου, για τις δηλώσεις του σχετικά με την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

  Οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος, κυρίως όμως από τις αντιδράσεις της βάσης, που δεν αντέχει άλλο να χύνεται η καρδάρα με το γάλα -όταν πάει να γεμίσει- εκ των έσω!

  Σύμφωνα με το παρασκήνιο που αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διεμηνύθη πως αν δεν ανασκευάσει τη δήλωση οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

  Σε συνεχείς επαφές, μάλιστα, του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, αποφασίστηκε η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα να είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να ληφθούν, εάν χρειαστεί, έκτακτες αποφάσεις.

  Τελικά όμως δεν χρειάστηκε τίποτε από τα παραπάνω, καθώς ο Στέλιος Κούλογλου αναδιπλώθηκε και μετά την απογευματινή του δήλωση το θέμα θεωρείται …λήξαν.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τον Στέλιο Κούλογλου ζητήθηκε να μαζέψει τη δήλωσή του και το βράδυ της Δευτέρας, ο ευρωβουλευτής ωστόσο δεν το έπραξε, καθώς με εμφάνισή του σε τηλεοπτικό κανάλι επανέλαβε τα ίδια που είχε και στη δήλωσή του η οποία προκάλεσε όλο τον πανικό, λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας του έχει δώσει το δικαίωμα να διαφοροποιείται δημοσίως.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ