Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Μην τολμήσεις να μ’ αγγίξεις…» – «Βόμβα» Αντώναρου για υπουργό που θέτει υποψηφιότητα στην κούρσα διαδοχής Μητσοτάκη (pic)

  Οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο οποίος κάλεσε τους «γαλάζιους» βουλευτές που εμπλέκονται σε business με το Δημόσιο να επιστρέψουν τα χρήματα που καταχράστηκαν, αποτελούν σημάδι υποψηφιότητας για την κούρσα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου.

  «Για όσους αναλύουν τις ειδήσεις: Ο Βορίδης με τις σημερινές δηλώσεις του για έκπτωση βουλευτών και επιστροφή των εκατομμυρίων έθεσε υποψηφιότητα για την κούρσα διαδοχής Μητσοτάκη μετά την ήττα στις εκλογές. Και του λέει: Μην τολμήσεις να μ’ αγγίξεις. Μήπως τον ενθαρρύνει κάποιος;», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή.

  Η ανάρτηση Αντώναρου

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ