Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Με απόφαση του Πρωτοδικείου η ταφή του Μίκη στα Χανιά

  Είχε φροντίσει τα της κηδείας του τουλάχιστον 8 χρόνια πριν. Ο Μίκης, τον Φεβρουάριο του 2013, με επιστολή του στον τότε Δήμαρχο Χανίων (ο οποίος στον ενδιάμεσο απεβίωσε) Μανώλη Σκουλάκη, είχε ζητήσει να ταφεί στο κοιμητήριο του Γαλατά Χανίων, δίπλα στους γονείς του και στον αδελφό του. Μάλιστα είχε εξασφαλίσει τάφο από τον Δήμο , ο οποίος και είχε κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Φροντίζοντας ακόμα και την συνεννόηση με το Γραφείο Κηδειών.

  Στην επιστολή φαίνεται ότι υπήρχε διαφωνία με τους οικείους του για τον τόπο ταφής του, γι’ αυτό και ο Μίκης είχε αναθέσει στον φίλο του Γιώργο Αγοραστάκη και στην γραμματέα του Ειρήνη Παρμενίδου, να εκτελεστεί η επιθυμία του, ανεξαρτήτως των επιλογών της οικογένειας του. Είχε μάλιστα κάνει και συγκεκριμένες νομικές ενέργειες ώστε να μην μπορεί κάνεις να προσβάλει την επιθυμία του. Δυστυχώς χρειάστηκε η προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση με την οποία παγώνει κάθε ενέργεια  για την ταφή του, έως ότου υπάρξει τη Δευτέρα και η οριστική απόφαση. Κρίμα που η κατάσταση έφτασε εκεί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ