Μετακλητός στο γραφείο της Στρατινάκη ο δημοσιογράφος που ζήτησε από Φουρθιώτη να μηνύσει Βαξεβάνη και Πολάκη

Ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο γενικής γραμματέως του υπουργείου Εργασίας Άννας Στρατινάκη έχει τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου Τύπου στο υπουργείο Εργασίας, επί Γιάννη Βρούτση, δημοσιογράφος Σωτήρης Πίκουλας.

Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο κατονόμασε χθες δημόσια ο Μένιος Φουρθιώτης ως τον άνθρωπο που του ζήτησε μαζί με την «προϊσταμένη του» να καταθέσει μήνυση κατά των Κώστα Βαξεβάνη και Παύλου Πολάκη. Τώρα ποιο πρόσωπο εννοεί ως προϊσταμένη ο Μένιος Φουρθιώτης αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος.

Κύριε Πολάκη ο κ Πίκουλας και η προϊσταμένη του με έβαλαν να σας υποβάλλω μήνυση εσάς και του Κώστα Βαξεβάνη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ που υπογράφει ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο Σωτήρης Πίκουλας «διορίστηκε σε θέση μετακλητού συνεργάτη κατηγορίας ΠΕ στο ιδιαίτερο γραφείο της Γενικής Γραμματέως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Πίκουλας εμφανίζεται να συνομιλεί με το Μένιο Φουρθιώτη μέσω μηνυμάτων. Ειδικότερα σύμφωνα με τα μηνύματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Φουρθιώτης, ο υπόδικος παρουσιαστής ενημερώνει τον Πίκουλα για τις νομικές κινήσεις που είχε κάνει κατά του Documento μετά το περιστατικό της παράνομης κράτησης του φωτορεπόρτερ Μάριου Μπίκου στην Ευελπίδων από αστυνομικούς έπειτα από εντολή του Φουρθιώτη.

O Σωτήρης Πίκουλας εκφράζει τη στήριξη του προς το Μένιο Φουρθιώτη ζητώντας του να το «πάει μέχρι τέλους», ενώ υπενθυμίζει στον υπόδικο παρουσιαστή να «μην ξεχάσει τον Παπά τον οποίο σήμερα παραπέμψανε». Με λίγα λόγια ένας συνεργάτης υπουργού και δημοσιογράφος συνεργαζόταν με τον υπόδικο παρουσιαστή και στήριζε τις απαράδεκτες ενέργειές του σε βάρος φωτορεπόρτερ στην Ευελπίδων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ