Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Μεγάλος προβληματισμός στο Μαξίμου για τις επιθέσεις του Μαρινάκη στον Μητσοτάκη – Οι επόμενες κινήσεις που τρομάζουν

  Προβληματισμό, και δη έντονο, έχει προκαλέσει στα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου η αυστηρή κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό τα Μέσα Ενημέρωσης που ανήκουν στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, τα οποία μέχρι πρότινος υποστήριζαν με περισσή θέρμη τις αποφάσεις και τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με το paron.gr.

  Τα επικριτικά σχόλια (άρθρα) στα «Νέα» και στο «Βήμα» είχαν ξεκινήσει από την περίοδο των πυρκαγιών, εντάθηκαν ωστόσο και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό με τον πρόσφατο ανασχηματισμό. Δηλαδή, δεν πρόκειται για περιστασιακό (μεμονωμένο) φαινόμενο. Εξ ου και στο πρωθυπουργικό επιτελείο ανησυχούν για το ενδεχόμενο το εκδοτικό συγκρότημα του κ. Μαρινάκη να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη. Κάτι τέτοιο θα διατάραζε σίγουρα τις πολιτικές ισορροπίες στη χώρα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ