Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μεγάλες δυσκολίες για τη Νοτοπούλου – Η αμηχανία, η μεγάλη ήττα και το κοινό μυστικό

  Από τον Μάιο ξεκίνησαν οι δυσκολίες για την Κατερίνα Νοτοπούλου, όταν στις εσωτερικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Επιτροπή ηττήθηκε στην Κεντρική Μακεδονία από τη Θεοδώρα Τζάκρη, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

  Οπως χαρακτηριστικά γράφει το secret, οι δυσκολίες συνεχίστηκαν σε επίπεδο Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί», ενώ είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος τον Οκτώβριο του 2023.

  Περί Τουρισμού

  Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης είναι και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και η τεράστια φετινή δυναμική του ελληνικού τουρισμού της έφερε αμηχανία, καθώς ως αρμόδια του κόμματος περιορίστηκε όλες τις τελευταίες εβδομάδες σε κάποιες αμήχανες ανακοινώσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ