Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μία υποψηφιότητα – έκπληξη με το ΚΚΕ

  H Λιάνα Κανέλλη θα κατεβεί υποψήφια στην Α’ Αθηνών με το ΚΚΕ και ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

  Το κόμμα ωστόσο ανακοίνωσε και ένα όνομα που σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών προκάλεσε έκπληξη: ο καθηγητής, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών και τ. πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Κώστας Γουλιάμος, θα θέσει υποψηφιότητα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.


  Με καταγωγή από την Καλαμάτα, ο κ. Γουλιάμος έζησε πολλά χρόνια στον Καναδά, όπου σπούδασε και δίδαξε τα γνωστικά πεδία της πολιτικής επικοινωνίας και του πολιτισμού. Μάλιστα έχει συνεργαστεί και με τους δύο μεγάλους συνθέτες μας: ο Μ. Χατζιδάκις του είχε αναθέσει τη ραδιοφωνική μεταφορά του μυθιστορήματος «Το κιβώτιο» του Αρη Αλεξάνδρου στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, σε μουσική Γιώργου Κουρουπού και μαζί με τον Μ. Θεοδωράκη συνέγραψαν το δοκίμιο «Στη διαλεκτική της αρμονίας» (εκδ. Gutenberg).

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ