Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Κυβερνητικές διαρροές για το «lifestyle δείπνο» του ζεύγους Μητσοτάκη

  Το να φιλοξενείται σε όλα τα ΜΜΕ η είδηση ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνέφαγαν στην Αντίπαρο με τον ιδρυτή της Amazon και έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του και έναν διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ είναι λογικό και επόμενο.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, αυτό που φαίνεται… «κάπως», είναι ότι οι λεπτομέρειες της συνάντησης και τα θέματα που συζητήθηκαν έφτασαν στα ΜΜΕ μέσω… διαρροών από το Μέγαρο Μαξίμου.

  Δεν συνηθίζεται, προφανώς, το κυβερνητικό επιτελείο να κάνει διαρροές από στιγμές χαλάρωσης ενός πρωθυπουργού.

  Όπως αναφέρει το matrix24.gr, το Μαξίμου άφησε να διαρρεύσει πόσο… καλά πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το σαββατοκύριακο επειδή θεωρεί ότι τέτοιες συναντήσεις δίνουν πολιτικούς «πόντους» στον πρωθυπουργό.

  Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ