Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Κλείδωσε η συμμαχία του Τσίπρα με τον κόμμα Ανδρουλάκη – Αυτούς τους υποψηφίους θα στηρίξουν από κοινού – Όλα τα ονόματα

  Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για το γεγονός ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχουν κοινούς υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μέλη τοπικών οργανώσεων έχουν μάλιστα ξεκινήσει και κάποιες πρώτες διαδικασίες. 

  Στο πλαίσιο αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες που… βρίσκονται στην Αντιπολίτευση ετοιμάζουν κοινή εκδήλωση με θέμα τα απορρίμματα. Ο λόγος για τον υποψήφιο με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Στερεά Ελλάδα Δημήτρη Αναγνωστάκη (παράταξη Στερεά Υπεροχής) και την πρώην Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή, η οποία στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ (παράταξη Πατρίδα μας η Στερεά). 

  Οι δύο αντιπολιτευόμενοι αυτοδιοικητικοί θα έχουν εκδήλωση την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην Εύβοια. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Κοινή πρωτοβουλία, για το θέμα διαχείρισης των αποβλήτων. Η διαχείριση των αποβλήτων μας αφορά όλους. Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας. Είναι απαραίτητη και κρίσιμη. 


  Όταν η διαπαραταξιακή λογική και η συλλογική δράση, είναι η πολιτική απάντηση στην αδράνεια, την ατολμία και την αναποτελεσματικότητα. Όταν η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια διακρίνουν τα πρόσωπα, τότε η θεσμική συνεργασία των παρατάξεων είναι φυσικό επακόλουθο.Όταν οι συνεργασίες και οι συνέργειες δεν είναι θεωρία και ευχολόγια αλλά πολιτική πράξη. Σας περιμένουμε». 

  Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να βρεθεί στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Φάνη Σπανό (προερχόμενος από την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη), ο οποίος έδωσε μάχη απέναντι στον Απόστολο Γκλέτσο. Από την άλλη η Κατερίνα Μπατζελή θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα. Σε κάθε περίπτωση η κοινή εκδήλωση μπορεί να είναι η αρχή συμπλεύσεων και συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για την Αυτοδιοίκηση.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ