Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  ΚΚΕ: «Περίεργη» ιστοσελίδα φέρεται να στοχοποιεί στελέχη του κόμματος ως «εχθρούς της Ουκρανίας» (pic)

  Τα ονόματα και οι προσωπικές πληροφορίες στελεχών του ΚΚΕ, φαίνεται πως εμπεριέχονται σε μαύρη λίστα «εχθρών της Ουκρανίας», η οποία έχει αναρτηθεί σε μια περίεργη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ριζοσπάστης.

  Ειδικότερα, πρόκειται για τον ιστότοπο με το όνομα myrotvorets.center, που κοινοποιοεί προσωπικά δεδομένα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν χαρακτηριστεί είτε από το ουκρανικό κράτος είτε από τους διαχειριστές ως «εχθροί της Ουκρανίας» (ονοματεπώνυμο, φωτογραφία, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση email).

  Σε αυτόν βρίσκονται τα ονόματα τους Γιώργου Λαμπρούλη, βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής, του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, πρώην ευρωβουλευτή, και του Γιώργου Μαγγανά, στελέχους του ΚΚΕ.

  kke stelexi

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, η εν λόγω ιστοσελίδα, τελούσε επίσημα υπό την «αιγίδα» υπουργείων της ουκρανικής κυβέρνησης, ενώ αποτελεί βάση δεδομένων την οποία αξιοποιούν και σήμερα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές της Ουκρανίας, προκειμένου να ασκήσουν διώξεις σε βάρος προσώπων.

  Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια, πρόσωπα που βρίσκονταν στη μαύρη λίστα της σελίδας έχουν πέσει θύματα δολοφονικών ενεργειών, ενώ έχουν γίνει και καταγγελίες για απειλές σε βάρος ατόμων, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στον ιστότοπο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ