Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Κατέρρευσαν σοκαρισμένοι τη νύχτα στο Μαξίμου

  Το σοκ που υπέστησαν στο Μαξίμου βλέποντας τα πρώτα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών χθες το βράδυ, ήταν πρωτοφανες για τα ελληνικά χρονικά, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει το olympia.gr.

  Τρομοκρατημένοι οι υπουργοί άρχισαν να συνειδητοποιούν πως εχουν πολλές πιθανότητες να παραμένουν εκτός βουλης στις επόμενες εκλογών που λόγω και της απλής αναλογικής η είσοδος στη βουλη θα ειναι γολγοθάς για αυτούς.

  Και το χειρότερο; Αν πάμε σε δεύτερες εκλογες θα γίνουν με λίστα, γεγονός που σημαίνει οτι τα κόμματα θα πρέπει να σεβαστούν την σειρά εκλογής των πρώτων εκλογών. Ετσι όσοι υπουργοί δεν εκλεγούν καθως λόγω της απλής αναλογικής δεν θα υπάρξουν μπόνους έδρες στο πρωτο κομμα, ακόμη και αν η ΝΔ ειναι πρώτη η συρρίκνωση των εδρών της θα ειναι τρομακτική, δεν θα εχουν καμία προοπτική ακόμη και στις δευτερες εκλογες καθως θα υπάρχουν άλλοι ψηλότερα απο αυτούς στη λίστα.

  Σε συνδιασμο μάλιστα και με την ανανέωση και τα νεα πρόσωπα που θα μπουν για πρώτη φορά στη βουλη, τα βαριά ονόματα που θα μείνουν εκτός θα ειναι παρα πολλα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ