Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  «Καρφιά» κατά της κυβέρνησης από την Όλγα Κεφαλογιάννη

  Κάθετα αντίθετη με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκβιασμούς και απειλές να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν αντιλαμβανόμενος ότι η κυβερνητική διαχείριση της επιχείρησης εμβολιασμού έχει αποτύχει, εμφανίστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

  Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε όχι στο διχασμό και τον εκφοβισμό των πολιτών, εμφανιζόμενη εκ διαμέτρου αντίθετη με την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης.

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε ότι χρειάζεται πειθώ και όχι εκφοβισμός και διχασμός. Όπως είπε δεν λειτουργεί κανένας με τον εκφοβισμό πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας και να μιλάμε με καθαρά λόγια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ