Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Και όμως αληθινό… Ουρά εκατοντάδων μέτρων στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Γκλύξμπουργκ

  Μια τεράστια ουρά έχει σχηματιστεί έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Κωνσταντίνου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 σήμερα Δευτέρα (16.1.2023).

  Η ουρά άρχισε να σχηματίζεται από τις 05:00 το πρωί, μία ώρα πριν την έναρξη του λαϊκού προσκυνήματος στη σορό του Κωνσταντίνου, ενώ πούλμαν έχουν φτάσει στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα, με πολίτες που θέλουν να τον τιμήσουν και να τον αποχαιρετήσουν πριν την κηδεία.

  Ο τελευταίος της ουράς βρίσκεται λίγο πριν τις 09:00 στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Αιόλου.

  Υπενθυμίζεται ότι το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι τις 10:30, καθώς μετά θα πρέπει να ξεκινήσουν οι τελευταίες προετοιμασίες για την εξόδιο ακολουθία στις 12:00.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ