Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Και τι μ@λ@&!3$ μας έλεγες ρε Στράτο;» – Ο Πρετεντέρης και οι φανταστικές δημοσκοπήσεις του Στράτου Φαναρά (vid)

  Ο Στράτος Φαναράς είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Metron Analysis S.A.


  Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι διάσημος δημοσιογράφος.

  Έχουν γράψει και οι δύο ιστορία στην μεταπολίτευση. Κυρίως, ως υπερασπιστές του Κώστα Σημίτη και του κάθε πολιτικού που σχετίζεται με τον Κώστα Σημίτη.

  Διαβάστε τι γράφει ο κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

  Ποιος θα ξεχάσει την περιβόητη δημοσκόπηση του κ. Φαναρά το 2003, λίγο πριν ο Σημίτης παραδώσει το δαχτυλίδι στον Γιώργο Παπανδρέου για τις εκλογές του 2004, στην οποία εμφανιζόταν ο Κώστας Σημίτης ως ο νικητής των ερχόμενων εκλογών έναντι του Κώστα Καραμανλή;

  Ήταν τότε που ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος είχε πει το περιβόητο: «Ο κ. Φαναράς υπερέβη παν Metron»!

  Τις δημοσκοπήσεις του κυρίου Φαναρά, δεν τις πίστεψε φυσικά ο ευφυής Κώστας Σημίτης γι’ αυτό και παρέδωσε τελικά το δαχτυλίδι στον Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να αναμετρηθεί με τον Κώστα Καραμανλή το 2004.

  Για κακή τους τύχη, οι υπόλοιποι του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι η  Metron Analysis ήξερε τι έλεγε, όταν τους επόμενους μήνες διατυμπάνιζε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπορούσα να κερδίσει τον Κώστα Καραμανλή.
  Με αποτέλεσμα την βραδιά των αποτελεσμάτων το 2004, ο Πέτρος Ευθυμίου και ο Χ. Πρωτόπαππας που βρίσκονταν στο ίδιο πάνελ μαζί με τον Στράτο Φαναρά, βλέποντας την συντριβή του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή να αναφωνήσουν το περιβόητο: «Και τι μ****** μας έλεγες ρε Στράτο;»

  Με τον τελευταίο να τρέχει γρήγορα στο πάνελ της Έλλης Στάη και τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας που ετοιμαζόταν για το ίδιο πάνελ, να κουνά το κεφάλι με συμπόνοια…

  Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Οι εξελίξεις όμως δικαιώνουν την ιστορική ρήση στον Τίμαιο του Πλάτωνος, «Ω Σόλων, Σόλων, Έλληνες αεί παίδές εστε, γέρων δε Έλλην ουκ έστιν». Αποδεικνύοντας περίτρανα την συνέχεια της ελληνικής φυλής μέσα στις χιλιετίες. Διότι μόνο ένα έθνος με κύριο χαρακτηριστικό την μνήμη χρυσόψαρου, θα ανεχόταν την επανεμφάνιση τόσο του κύριου Γιάννη Πρετεντέρη, όσο και του κύριου Στράτου Φαναρά, ως μέγιστη πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι, εν έτει 2021.

  Διότι μόνον ο κύριος Πρετεντέρης, ο κύριος Φαναράς, το Mega και η Metron Analysis θα μπορούσαν στα σοβαρά να μεταδώσουν μία δημοσκόπηση, στην οποία το δείγμα των εμβολιασμένων υπερβαίνει την πραγματικότητα σχεδόν 20 μονάδες.

  C6225808 C203 427D A168 5BCB79DEEA5B
  Το ποσοστό εμβολιασμένων στο δείγμα της δημοσκόπησης
  3CD423B3 CC96 4EDF 8596 8ADDB59E51CB
  Το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμένων στην Ελλάδα

  Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει και την αξιοπιστία των στοιχείων της υπόλοιπης δημοσκόπησης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ