Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Καθημερινή: Ποια θα είναι πιθανότατα η επόμενη κυβέρνηση – Τα σχέδια Τσίπρα και Μητσοτάκη για συνεργασία με Ανδρουλάκη

  Είναι δεδοµένο πως τα μεγάλα εκλογικά διλήμματα –για όλους– είναι εμπρός.

  Διαβάστε τι γράφει η στήλη “θεωρείο” της “Καθημερινής”:

  Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο μετά τις πρώτες εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη στιγμή που θα έχει έρθει πρώτος, να καλέσει τον Ανδρουλάκη για συγκυβέρνηση απευθείας, χωρίς να πάμε σε δεύτερες.


  Εάν αρνηθεί ο Ανδρουλάκης τότε αρχίζει το blame game.

  Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα «χρεωθεί» τις δεύτερες εκλογές, στις οποίες ούτως ή άλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος μείωσης των ποσοστών του εμπρός στην πόλωση και την προοπτική ακυβερνησίας.

  Ο Τσίπρας από την πλευρά του αφενός ποντάρει σε κέρδη, καθώς είτε ρυμουλκήσει τον Ανδρουλάκη προς το μέρος του είτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάρει διαφορετική απόφαση, θα έχει λαμβάνειν από ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, αφετέρου όμως, εάν έρθει δεύτερος, θα βρεθεί με μια τρίτη σερί ήττα από τον Μητσοτάκη, που μπορεί να μην είναι διαχειρίσιμη.

  Κίνδυνοι όμως υπάρχουν και για τη Ν.Δ., καθώς εάν δεν καταφέρει να πάρει αυτοδυναμία ούτε στις δεύτερες και ο Ανδρουλάκης επιμείνει να μην μπει στην κυβέρνηση, θα είναι εμπρός σε διλήμματα με φόντο ακόμα και τρίτες εκλογές.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ